Bliv den bedste udgave af dig selv!

Rotaract Danmark Seminar den 12.-14. oktober 2018

PERSONLIG UDVIKLING

Med weekendens hovedemne “Bliv den bedste udgave af dig selv” vil der være fokus på den personlige udvikling. Foredragsholderne og forskellige øvelser vil give dig inspirationen og værktøjerne til at udvikle dig personligt.

SOCIALT SAMVÆR

Weekenden handler også om det sociale! Mellem foredragsholderne vil der være rig mulighed for at hygge sig med andre medlemmer, og derudover er der arrangeret samarbejdsøvelser, fællesspisning og fest.

NYE RELATIONER

Lær nye mennesker at kende på tværs af klubberne og styrk dit netværk! 
Et stort netværk kan åbne op for mange muligheder, både privat og professionelt. Udvid dit netværk til andre landsdele og giv dig selv flere muligheder i fremtiden!

RDS 2018

RDS 2018 handler om at Blive den bedste udgave af dig selv og styrke dine relationer på tværs af Danmark

En weekend med fokus på din personlige udvikling.

Indlægsholdere

Følg med her på siden hvor vi løbende vil præsentere indlægsholderne til RDS

René Nielsen

Halv mand – Helt menneske!

En rørende historie om en mand, der var udsat for en ulykke, der i sig selv var uhyggelig, hård og uretfærdig, men som alligevel formåede at vende ulykken til en styrke i sit liv. Det er historien om selv at tage ansvar og om vigtigheden i at være proaktiv.

En helt unik og livsbekræftende fortælling.

Læs mere om René

Kristian Koch

Klar kommunikation og klart budskab – præsentationsteknik der virker

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholder og coach, som underviser i at formidle troværdige og fængende budskaber.

Han har bl.a. undervist professionelle musikere som Saveus, The Minds of 99 og senest den verdenskendte DJ Martin Jensen.

Kristian holder foredrag for erhvervslivet omkring kropssprog og menneskers bevidste og ubevidste signaler.

Læs mere om Kristian

Kenneth Munk Petersen

Udnytter vi mennesker altid vores fulde potentiale?

De fleste mennesker vil alle gerne have positive tanker, og af med de tanker som vi ved, ikke gør os godt. Men ét er at ville forandre sig.. noget andet er at vide hvordan man gør.

Kenneth vil lære os om de redskaber der skal til, så man opnår mere kendskab til sit eget tankemønster, og dermed giver os større mulighed for at kontrollere vores eget tankemønster og de følelser der hører til, henimod et mere positivt mindset.

Læs mere om Kenneth

Karina Hoffmann

Hvordan bruger du aktivt dit netværk til at forme din karriere

Karina er selv en meget aktiv netværker, og vil fortælle om hvad det rette netværk kan gøre for din karriere, og hvordan du aktivt bruger dit netværk. 

Karina har 15 års erfaring som selvstændig og startede i 2015 et netværkshus for selvstændige. Disse erfaringer bruger hun i dag bl.a. som erhvervsrådgiver hos Erhvervsforum Roskilde.

Læs mere om Karina

Randi Tang Nielsen

Indehaver af Dankbar Skolen

Dankbar arbejder med sårbare og psykisk syge børn og unge, og deres netværk omkring dem.

Med stor succes har Randi skabt arbejdspladser for de unge – arbejdspladser der giver de unge en tro på dem selv, og en tro på livet. Dankbar får de unge til at blive den bedste udgave af dem selv.

Læs mere om Dankbar

Vores samarbejdspartnere

Tak fordi I bakker op om RDS!

Dem der glæder sig…

Vi har spurgt et par Rotaract’er hvorfor de deltager i RDS

Vores verden udvikler sig med meget høj hastighed i øjeblikket. Det stiller store krav til os som mennesker.

Jeg glæder mig til at lære mere om mindset og om hvordan man håndterer de mange forandringer vi møder i hverdagen.

Christine Dehn

Roskilde Rotaract

Rotaract er et fantastisk netværk hvis det bruges rigtigt. Et arrangement som dette er netop det der gør Rotaract utrolig spændende at være en del af. 

Jeg glæder mig til at lære andre medlemmer fra andre klubber at kende – og så glæder jeg mig selvfølgelig til alle de aktiviteter der kommer til at ske i løbet af dagene.

Søren Gjelstrup

Roskilde Rotaract

Jeg tror på, at den dag vi som mennesker stopper med at udvikle os, så uddør vi. Så hvorfor ikke lære noget nyt om dig selv, ved hver given mulighed.

RDS giver rigtig gode muligheder for at fordybe sig i et emne. “Bliv den bedste udgave af dig selv” har et rigtig spændende potentiale, for netop dette.
Det er ikke kun det faglige indhold der gør en Rotaract-weekend til en god weekend. Det er også alle de venner man ikke møder til dagligt, og alle de nye venner man får.

Jesper Frits Nielsen

Marselis Rotaract

Følg RDS 2018 på Facebook

Kontakt os

Har du spørgsmål, forslag eller andet, er du velkommen til at skrive til os.